Koka upp pastavatten med salt i en stor kastrull. Finhacka löken. Värm olivoljan i en stor stekpanna och stek löken försiktigt tills den mjuknat och fått fin färg
Så där ja. det var ett tag sedan det hände något här ser jag. , men rätt skönt med ledighet, mat har det väl lagats men det har nog blivit av den lättare sorten och många måltider har nog ätits på restauranger under semester
Den här pajen är godis och bakverk i ett. Och superenkel att göra, man behöver inte ens en ugn. Däremot en spis, för med hjälp av den trollar man så att det blir kola av den kondenserade mjölken
Idag, dan före dopparedan, har vi som tradition att äta risgrynsgröt till kvällsmat. Jag och ungarna älskar risgrynsgröt så det är ren njutning för oss att sätta skeden i en talrik krämig, len och helt underbart god gröt
En av middagarna i förra veckans Linas Matkasse var en jättegod naanbrödspizza. Man gjorde en enkel salsa och sedan en fyllning på rostad majs, avokado, fetaost och koriander
När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
Havregrynsgröt. Just nu är jag väldigt sugen på havregrynsgröt, äter det till frukost och står mig hela förmiddagen, äter det även ibland efter jobbet om jag är hungrig
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
God kväll på er. Här hos oss fortsätter sjukstugan, barnen är riktigt krassliga. Vincent har ju nästan aldrig varit sjuk innan, men den här gången klarade han sig inte
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat