För att få ett lite grövre bröd så hade jag i grovt rågmjöl, grahamsmjöl och linfrön. Brödet smakade supergott (rostat) med lite smör och en skiva lagrad ost på toppen
Bröd. Källarfranska. 3 juli 2016, 22. 06. Hallå. Hoppas att helgen har varit bra. Här kommer ett gott tips på källarfranska, mjuka och fluffiga precis som en källarfranska ska smaka
Ett bra tips är att baka eget bake-off bröd som man kan ha liggande i frysen. Sedan är det bara att ta fram precis så många frallor man vill ha, tina upp brödet, pensla och toppa det med valfri topping och baka av i ugnen
Min jakt på det perfekta glutenfria brödet fortsätter. Baka glutenfritt med Ulrika av Ulrika Davidsson (Bonnier Fakta), har jag lärt mig att fiberhusk eller andra produkter med phsylliumfrön ger ett lyft till glutenfria bröd i stället för just glutenet, med sin geleiga konsistens
Det här är Skogaholms recept som de själva gav ut för många år sedan i en tidning för hemmabagare. Väldigt kul tycker jag och smaken påminner helt klart om skogaholmlimpan
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt