Igår hade vi planerat att testa göra dumplings för första gången och lägligt nog så var det ett klipp i nyhetsmorgon från mitt kök där de lagade dumplings så vi utgick från det receptet
Idag tänkte jag dela med mig av ett recept på dumpings. Jag provade nämligen att göra det i torsdags och det blev riktigt gott, trodde inte att dem skulle bli så bra som dem blev faktiskt
Hade lite lax kvar sedan onsdagens middag så den tillsammans med några räkor och dumplingsark (jag har en förpackning i frysen som jag låter halvtina och kan då avlägsna så många små ark jag behöver, sedan tillbaka in i frysen igen) fick vi oss även en god liten förrätt - och därmed var påsken inledd
Dela avokadorna. Gröp ur fruktköttet ock lägg det tillsammans med rädisorna (spara några till garnering) och krabbköttet i matberedaren med metallkniven monterad
Jag gjorde en jättegod förrätt i helgen när min syster var här. När jag ska försöka klura på hur många den här förrätten räcker till så är det väldigt svårt
Blir det förrätt, varmrätter eller dessert. Får vi förrätt, kanske det rent av blir denna underbara rätt med bresaola, tryffelkräm, ruccula och parmesan