Rabarberbullar med vanilj 50 g jäst för söta degar. 13 dl mjölk. 11 dl strösocker mittkok.expressen.se
Blåbärsbullar med mandelmassa Bulldeg30 g jäst 3 dl havredryck (eller annan växtbaserad dryck eller vatten) 90 g strösocker [1 dl] 2 tsk malen kardemumma, eller mortlad 3 g salt [0 www.koket.se
Sockerbullar med vanilj i långpanna Börja med vaniljkrämen. Blanda grädde, mjöl och socker i en kastrull. Sjud blandningen sakta cirka 3 minuter mittkok.expressen.se
Kalljästa mandelbullar med glasyr 7. 5 dl vetemjöl. 10. 5 dl strösocker. 1150 g smör. 125 g jäst. 13 dl mjölk. 1100 g mandelmassa. 5 dl sötmandel. 11 st ägg Hemmets Journal
Toscabullar Grunddeg. Smula ner jästen i en degskål. Smält matfettet och tillsätt mjölken. Låt det bli fingervarmt. Häll det över jästen och rör om så att den löser sig Hemmets Journal
Vetelängder med hasselnötskräm Smula jästen i en degskål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt smöret i bitar, socker, salt och mjöl Ica kuriren