Det är alltid roligt att testa någonting nytt. Efter att jag hade suttit och bläddrat i ICAs tidning Buffé, som jag annars alltid brukar slänga direkt, hittade vi ett recept vi ville testa
Så här gör du. Skala morötterna och skär dem i mindre bitar. Skala och hacka vitlök, lök och ingefära. Fräs alltsammans i olivoljan i en stor kastrull på medelvärme
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Hur är det hemma hos er, äter ni vegetariskt då och då. Även om ni inte är vegetarianer så det bra både för den egna hälsan och för miljön att byta ut köttet mot vegetabiliska proteiner ibland
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats