Lägg upp grönsakspickles, sallad och rädisor i separata skålar vid servering. 1 romansallad. Skär moroten i stavar, dela blomkålen i buketter och skär löken i tunna båtar
Idag ska jag och slåss på affären med alla andra som handlar midsommarmat. Fördelen idag är att jag har scanner och slipper (mest troligt) stå i en lååång kö
Ikväll gjorde jag en fräsch sallad med bla rökt lax, räkor, sparris och avocado. Till salladen gjorde jag en pepparrotsdressing som du hittar receptet på här
Blanda väl ihop fetaost, färskost, crème fraiche, honung och basilikablad i en skål. Plasta in och ställ in i kylen i minst en timme så att den hinner dra smak och sätta sig
Här kommer receptet på den krämiga potatissalladen vi hade till helgens grillning. Jag gillar bägge men beror ju såklart på tillbehör, men den krämiga gör sig bäst till grillat kött och vitlökssmör mm tycker jag… Vinegrettesalladen passar bättre till fisk
Lägg salladen på ett fat. Klicka lite dressing över salladen och servera resten till. 4 dl blandad grönsallad. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 päron 2 avokado 4 dl blandad grönsallad 1 tsk flingsalt ½ krm svartpeppar pressad saft av ½ citroner 1 dl saltrostad mandel Dressing
Skär dem i små bitar och strimla salladslöken. 1 salladslök. 300 g vattenmelon ½ gurkor 1 salladslök rivet skal av ½ citroner 1 msk flytande honung 1 tsk sambal oelek 1 krm salt svartpeppar
Skär gurkan i tunna skivor och strimla salladslöken. 2 salladslökar. Gör så här. Lägg det i en bunke. Blanda ättika, socker, salt och chilipulver och häll i bunken