Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Höstens första(. ) äppelpaj bakade jag idag. Hur sent ute är man inte då. Har tänkt göra det typ varenda helg, men så kommer det nåt annat emellan hela tiden…
I går lyxade jag till det med en härlig chokladmoussepaj. Vegansk dessutom. Jag som älskar chokladmousse, tyckte givetvis att detta var en härlig kombination
(please scroll down for English). När jag såg ett härligt recept ur Erika Frosts Rå Matglädje på fransk äppelpaj kom jag plötsligt ihåg min ungdomstid i Paris
Raw Mango- och Citronpaj med Blomkål och pistaschbotten. 23 juni 2016, 18. 14. Solen har legat på hela dagen idag, så vi båda kände att vi behövde något fräscht och svalkande
Vill man inte göra småpajer räcker satsen till en stor paj. God chokladpaj med kolakänsla serveras bäst med jordgubbar, men vilka färska bär som helst är gott till