Grönsaker o rotfrukter

Grönsaker o rotfrukter

  • 7 Recept
Ratatouille - fransk grönsaksröra

Ratatouille - fransk grönsaksröra

Skölj och stycka grönsakerna i grova bitar, lägg dem på plåten. Ratatouille kan väl göras på en mängd olika sätt och det här är ännu ett
Ratatouille med bröd.

Ratatouille med bröd.

Skär zucchini och aubergine i bitar. Hacka löken i tärningar, finhacka vitlöksklyftornaoch hacka paprika i klyftor
Ratatouille – klassiskt recept

Ratatouille – klassiskt recept

Tärna tomaterna. Rör omoch då. Smaka av med salt och peppar. 13 vitlöksklyftor. 14 tomater. 1olivolja till stekning. 1svartpeppar, malenSkala löken och vitlöken och skär i bitar. 1Kärna ur och skär paprikan i bitar. 1Skär zucchinin i halvmånar och auberginen i bitar. 1Stek löken och vitlöken i olivolja i en vid kastrull, lägg i paprikan, zucchinin och auberginen och fräs allt i rikligt med olivolja. 1Lägg i tomaternaoch häll på vinet. Koka upp och sjud i 15–20 minuter under lock
hummus – ett favoritpålägg

hummus – ett favoritpålägg

Det är ett av mina favoritpålägg på macka och jag brukar se till att ha en sats i kylen för det mesta
Picklad rödlök med chili!

Picklad rödlök med chili!

Den här picklade rödlöken med chili piggar upp en sallad eller vilken annan rätt som helst. Supergott med kraftig smak ochgod textur