Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen. Vilken receptskatt det gömmer sig, och så många recept det är man lätt glömmer bort
Potatis- och rotselleristomp. Skalapotatis och rotselleri och skär i mindre bitar. Salta och peppra de tinade kycklingfiléerna och skala och finhacka löken
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. Lägg sedan över i ugnsäkerform. Finhacka skinkan och blanda med creme fraiche, senap, ost och kryddgrönt
Passar utmärkt som entrérätter eller som en del av plockmaten på en buffé. Mitt bidrag till festen var då dessa tre små aptitretande röror serverade i snapsglas
Matrecept. Hoppas att ni har haft en bra dag. Om ni inte vet vad ni ska laga till middag än så kommer här ett tips på en enkel och god fiskgratäng med smak av citron och med duchessepotatis
Godast till är potatismos. Hittade denna på nätet för ett par år sedan och sedandess har vi gjort den många gånger - ser fram emot att få äta den idag eftersom mannen i mitt liv lovat fixa den efter sin löpning
God som efterrätt eller till kaffet. Servera gärna glass till. Behöver ej förgräddas. Blanda den väl avrunna ananasen med övriga ingredienser till fyllningen och häll i pajskalet
Idag blev det lasagne hemma till alla barnensförtjusning. Det är en rätt som går hem hos dem flesta. För att få en krämig lasagne är det viktigt att du använder gott om bechamelsås