Godis

Godis

  • 42 Recept
Saffrans bounty Paleo

Saffrans bounty Paleo

Detta kan vara bland det godaste jag bakat, my god. Så gott gott gott gott. Ta fram matberedaren och lägg i 12 st färska dadlar, 200 gram kokosflingor, 1 dl kokosmjölk (den tjocka delen i burken), 1 tsk vaniljpulver, lite havssalt och 1 paket saffran
Raw Saffrans Bollar

Raw Saffrans Bollar

Nu när det är december och man ser lussekatter börjas serveras på alla kaffer så blir man riktigt sugen på saffran
Pepparkaksbollar med choklad

Pepparkaksbollar med choklad

Vi har redan druckit både glögg och ätit julgodis här hemma och som fredagstips vill jag ge er receptet på några helt fantastiska pepparkaksbollar med choklad
Paleo - Raw food-bar med chokladtäcke.

Paleo - Raw food-bar med chokladtäcke.

Förbered en form med bakplåtspapper. Spelar egentligen ingen roll vilken sorts form det är men bakplåtspappret får gärna gå över kanterna
Mandeltryffel med havssalt

Mandeltryffel med havssalt

1. Blanda samman alla ingredienser, förutom chokladen, i en bunke. Smaka av och tillsätt mer sirap och/eller salt efter smak
Sjukt goda energibars!

Sjukt goda energibars!

Sjukt goda energibars. 7 Maj 2017 /. 12. 28 /. Alla inlägg. /. Permalink /. 0. Energibars22st färska dadlar2msk kakao1msk honung 2dl solrosfrö1dl pumpafrön2 msk kokosmjöl2 msk kokosolja150 gram cashewnötter Mixa solros och pumpafrön till ett pulver och lägg i en bunke
Nyponbars

Nyponbars

Ska försöka dra ner på godis och rentsocker denna månad. Ska försöka dra ner på godis och rentsocker denna månad
Helgmys, morotskakabollar och fiffigt tips

Helgmys, morotskakabollar och fiffigt tips

Det har åter igen gått lite för många dagar sedan jag uppdaterade bloggen. Jag sitter i skrivande stund och jobbar med den nya designen på bloggen som kommer vara modernare, snyggare, mer lättnavigerad och innehålla ett sökbart receptregister
Glutenfria bars med cashewnötter och choklad

Glutenfria bars med cashewnötter och choklad

Steg. 1. Klart. Mixa banan och russin. 2. Tillsätt övriga ingredienser förutom chokladen och mixa samman, det behöver inte bli helt slätt utan är bara gott om det är lite bitar kvar
Digestiverutor med smak av kola och choklad

Digestiverutor med smak av kola och choklad

Här kommer världens enklaste recept på lite annorlunda ”rutor”. Dom är verkligen superhäftiga och består mestadels av digestivesmulor, därför kallar jag dom för digestiverutor
Lite nyttigare godis

Lite nyttigare godis

Jag fortsätter att tipsa saker som hör påsken till. Livet och vardagen måste trots allt gå vidare. Min favorit bland sötsaker som varken innehåller mjöl eller raffinerat socker är helt klart Leilas nyttiga chokladfudge
Påskgodis utan raffinerat socker

Påskgodis utan raffinerat socker

Påskmust vid kassorna på Ica, tidningar med bilder på goda påsktårtor, påskägg fulla med godis. Jag har ett bra recept på påskgodis utan raffinerat socker
Salt and Vinegar Zucchini Chips

Salt and Vinegar Zucchini Chips

Use a mandolin or slice zucchini as thin as possible. In a small bowl whisk olive oil and vinegar together
Dark Chocolate Coconut Oil Fudge

Dark Chocolate Coconut Oil Fudge

Line a small square dish (I use this small square glass food storage container—it's perfect for this batch size) with parchment paper
Bönbiffar med sötpotatismos

Bönbiffar med sötpotatismos

Servera med limeyoghurt och en grönsallad. Ingredienser till 2 portioner. Bönbiffar. 1 pkt svarta bönor. ½ finhackad gul lök

Paleo chokladkola med flingsalt

Errrmagheeeerd. Den här kolan måste du bara testa. Egentligen är det lika bra att göra dubbel sats för det går x antal bitar bara till att provsmaka
Mangoremmar

Mangoremmar

Sätt ugnen på 50 grader, varmluft. Tina mango i mikrovågsugn eller i rumstemperatur. Mixa till en slät puré i en mixer eller med en stavmixer
Härliga hallonremmar

Härliga hallonremmar

Mixa alla ingredienser till en slät smet och bred ut smeten på teflex (bakplåtspapper som man kan använda flera gånger)
Världens godaste energibar!

Världens godaste energibar!

1. Lägg alla dadlar tillsammans med jordnötssmöret i en mixer. Mixa till en jämn smet. 2. Rosta mandlarna i en stekpanna på låg värme i några minuter så att de precis börjar få färg