Jag älskar fisk, men tyvärr är jag väldigt dålig på att laga mat med fisk "till vardags". Det går ju att göra den vardaglig, med ett paket fryst torsk eller liknande, och det går att lyxa till den i all oändlighet, genom att välja flera olika färska fiskar och även skaldjur
) Här använde vi en massa rotfruktsrester i kombination med fisk och just saffran. 500 g fiskfilé (vi blandade torsk och lax). 1 fiskbuljongtärning. Låt puttra upp och lägg ner fisken och låt puttra ca 5 minuter tills fisken är färdig. 500 g fiskfilé (vi blandade torsk och lax). 1 fiskbuljongtärning
2 1/2 dl fiskbuljong. Rör ner tomater och arrowrot, när det börjat sjuda lägg ner fisk delad i stora bitar, fortsätt sjuda 2-3 minuter tills laxen är klar. 2 1/2 dl fiskbuljong
Det har blivit några olika tonfiskröror också den senaste tiden, bland annat en varm tonfiskröra och en tonfiskröra i en omelettwrap, och i helgen var det dags igen för en ny variant med selleri till kokt ägg
Ni som hängt med ett tag vet att vi tidigare bjudit på årskavalkad och tillbakablickar på det gångna året för att fira kökets födelsedagar, men det byter vi ut mot en finfin fiskmiddag i år eftersom tiden och orken inte räckte till för en titt i backspegeln - vi hoppas att ni har överseende med det
För den som vill skippa klassiska ägg & sill till påsk och göra en lite mera romantisk påskmiddag för två, då ska ni kika på det här receptet, himmelskt gott och lättlagat
Fisk fänkål och apelsin är en perfekt kombo i smaker, därtill lite kryddor broccoli och bönor samt en supergod emulsion som får gotta till sig på fisken så har vi en perfekt middag som kan serveras med antingen ett potatismos eller en solotto och lite pesto genovese