Fräs i smör tillsammans med curry. Skala räkorna och rör ner dem i såsen. Låt fräsa med ett par minuter. Låt allt bli varmt men inte koka, då blir räkorna sega
Garnera medräkor och gräslök. Blanda ägg, räkor, crème fraiche, pepparrot, gräslök, salt och peppar. Spara 16 räkor till garnering och hacka resten. 250 g skalade räkor. ca 16 st 250 g skalade räkor 2 ägg 1 dl crème fraiche 1 - 1 ½ msk riven färsk pepparrot 1 knippe gräslök 1 - 2 krm salt 1 krm svartpeppar 2 mjuka tunnbröd , ca 20 x 25 cm
Skala räkorna, spara några till garnering. Lägg fisken i skålen till matberedaren med kniven monterad. Blanda majonnäs, crème fraiche, dill, räkor, salt och peppar
Skiva champinjonerna och tillsätt dom tillsammans med löken, fräs dom tills vätskan kokat in. Fredagens mat fick bli en gammal klassiker som alltid är lika go, räkor i kryddig sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.