Ingrid  kokbok

Ingrid kokbok

  • 87 Recept
Uppdaterat recept: Gaffelkakor

Uppdaterat recept: Gaffelkakor

Mätuppsmör, strösockerochvaniljsockerienbunke. Låtståframmeenstundsmöretblirmjukt (skärgärnasmöretimindrebitargårdetfort)
Schnitzel, grundrecept

Schnitzel, grundrecept

IngredienserPortioner. 44skivorfläsk- ellerkalvfilé (4skivormotsvarar400g) 2krmsalt1krmpeppar2ägg1dlvetemjöl2dlströbrödellerpanko (asiatisktströbröd) smörocholjatillstekningLäggtilliinköpslistanKupongenärladdadSvensktSmör, valfri5
Parmesangratinerad kyckling

Parmesangratinerad kyckling

Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portionerKyckling600gramkycklingfilé(er) 4dlcrèmefraiche150gramparmesanost2klyfta(or) vitlök1tsksalt0,5tsksvartpepparTillbehör2dlris0salladKöpreceptet
Rotmos

Rotmos

Ingredienser1port2port3port4port5port6port7port8port9port10port11port12port1kgkålrötter6stPotatisar (medelstora) 3stMorötter1lvatten3mskkoncgrönsaksfondsaltMalenvitpeppar1msksmör
Nötchokladrutor

Nötchokladrutor

100gsmör. 11. 5dlströsocker. 11dlhasselnötkärnor. 11stägg. 10. 5tskbakpulver. 13mskkakao. 25dl (75g) vetemjölMätuppsmörochströsockerienbunkeochlåtståframmesmöretblirrumsvarmt
Tonfiskröra

Tonfiskröra

Ingredienser1burk(ar) tonfisk , ivatten0,5strödlök(ar) , 1helomliten4mskmajonnäs , 3-42mskcrèmefraiche1krmcitronpeppar1krmsvartpeppar1krmsaltKöpreceptet
Olika marinader till kyckling

Olika marinader till kyckling

Blandaingrediensernatillmarinadenienskålellerenplastpåse (gärnadubbelomdenspricker) tillsammansmeddenkycklingduvillmarinera
Blog

Blog

Ugnsbakad lax med gräddsås

Ugnsbakad lax med gräddsås

2st. 11tsk. 13dl. 12msk. 10,5dlSättugnen200°. Lägglaxfiléernaienlitenugnssäkerform, kryddadenmedcitronpeppar
Enkelt äppelmos

Enkelt äppelmos

IngredienserPortioner. 5dl1kgäpplen1/2dlvatten1/2dlsockerLäggtilliinköpslistan