Gör så här. 1. Skär köttet i strimlor. Skala och skär löken i tunna skivor. Skiva champinjonerna. 2. Bryn köttet i hälften av fettet och lägg det i en gryta
Har en hittills mycket lugn helg, precis vad jag behövde. Mysig och ganska creepy. Hej på er. Idag vaknade jag med världens huvudvärk, mådde illa och hade magont
Alltså RIKTIG aioli är ju oslagbart gott. Och det är inte speciellt svårt att göra heller. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolin inte bli god
Låt koka en stund och dra sedan av kastrullen från plattan och tillstätt jättemycket finriven ost. Ett av de första recepten vi gjorde på bloggen var bolognese
Väldigt enkelt (som vanligt) och mycket gott. Då vi åker till landet idag har jag ingenting roligt att bjuda er på just denna kväll, men därför tänkte jag istället dela med mig av receptet på rätten jag gjorde igårkväll
5 st Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond. Gör så här. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken