Kyckling

Kyckling

  • 27 Recept
Flygande Jakob

Flygande Jakob

Gör så här Dela kycklingen, bena ur och skär köttet i mindre bitar. Häll gräddblandningen över kycklingen
Kycklingklubbor i tomat- och currysås

Kycklingklubbor i tomat- och currysås

800 g (4 kycklingklubbor). 1 msk kycklingfond. Häll över kycklingklubborna och sätt in mitt i ugnen och tillaga i 30 min. 800 g (4 kycklingklubbor). 1 msk kycklingfond
Kycklingklubbor i vitvinssås

Kycklingklubbor i vitvinssås

1 msk olivolja 4 kycklinglårklubbor 15 g smör 150 g bacon, skuren i bitar (eller pancetta) 2 klyftor vitlök, hackade 1 gul lök, hackad 200 g svamp, kvartade [ca 10-15 champinjon] 2 kvistar färsk timjan 4,5 dl vitt vin 2,5 dl grädde färsk bladpersilja, hackad salt svartpeppar
Kanongod kyckling i vin

Kanongod kyckling i vin

Dela kycklingen i större bitar, om du har en bröstfilé, så tänk kanske tre stora bitar på en filé. Tillsätt den stekta kycklingen, häll på vin, soja och lagerblad
Kyckling med champinjoner och sambal

Kyckling med champinjoner och sambal

Smöra en ugnsform och lägg i kycklingen. Blanda övriga ingredienser i en skål och häll den över kycklingen och svampen
Kycklingnuggets

Kycklingnuggets

Kyckling. Kyckling. Vänd kycklingen först i mjöl, sen i ägg och sist i ströbrödet. Stek kycklingen i omgångar i olja i en stekpanna tills den får fin färg
Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal

Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal

Skölj och torka av kycklingfiléerna. Stek kycklingen gyllene runtom. Skär kycklingfiléerna i sneda bitar och lägg dem på ett uppläggningsfat