½ strimlad röd paprika. ½ msk olivolja. salt, peppar och hackad timjan. ½ msk dijonsenap. Ingredienser 250 g strimladkycklingfilé. 1 skivadvitlöksklyfta. 150 g tärnad potatis. 100 g delade haricots verts
Ingredienser. Instruktioner. Lägg klubborna i smord ugnsform. Koka upp grädde med fond, tomatpuré, ev chilisauce, curry, cayennepeppar och smaka av såsen
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
Kycklingen hade jag klart för mig redan på förhand. Den ville jag grillai ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktigapaprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Först marineradevikycklingklubbornai bland annat lime, chili och ingefära över natten, ett otroligt enkelt knep för att de ska blisaftigare och mer smakrika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.