250 g halverade körsbärstomater. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan
Imorgon ska det bli kanonväder och då är det sol och bad som står på schemat. Men även om man har semester så ska det lagas mat och ikväll lagades det kyckling
Denna veckan var det höstlov och vi åkte till goda vänner i Falköping. Så mysigt att få komma dit. Jag hade bakat en kanelkaka och lite cookies och hade med
Skiva aubergine, zucchini och tomater i 3-4 mm tjocka skivor. Slå på de krossade tomaterna och 2 msk med strimlad basilika och låt allt puttra tio minuter
Jag har ett gott recept till julbordet. Eftersom tiden går i en ryslande fart och vi närmar oss mot julafton kommer jag låta denna veckan enbart publicera recept som ni förhoppningsvis kan känna er inspirerade av att göra med en gång
Jag serverade grytan tillsammans med jasminris och en god sallad. Tycker inte jag gör annat än att handlar mat, men det enda stället det märks är på bankkontot
Servera den gärna med mörkbräserad steklök, sidfläsk och en len och god jordärtskockspuré. Genom åren har jag provat att laga den både i ugnen och på spisen, men nu kommit fram till den ultimata metoden
Är bra och riktig mat som mättar länge och som är roligt att göra. Husmanskost är så himla gott. Finns nästan ingenting som jag tycker mindre om när det kommer till det
Vi har haft en lugn och mysig helg med promenad, lite shopping, tv och mycket godmat och fika. Då var det söndag kväll igen och Timrå-besöket har åkt hem
Den är snabblagad och väldigt god. Hetta upp matfettet och bryn kycklingen runt om i några minuter. Tycker man inte om sötpotatis så är denna rätt lika god med vanlig klyftpotatis