sötmandlar. 1vatten. 1salt1. Sätt ugnen på 150 grader. Blanda vatten och salt, rör tills saltet löser sig. 2. Lägg ner mandlarna och låt dem ligga minst 30 minuter
Jag blev så inspirerad av ett recept i tidningen Buffé (nr. 11). Eller rättare sagt inspirerad av idén att göra en paj i långpanna, skära upp den i bitar och sedan dekorera dem med lite sallad mm
Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, olivolja, honung och salt och rör om tills jästen löst sig. Blanda i vetemjölet lite i taget men spara ungefär 1/2 deciliter till utbakningen
Kom på att mitt knäcke är helt slut och bakar två plåtar. ♥ 200 g solrosfrön 1 dl hela linfrön 3 dl sesamfrön 2 msk fiberhusk 2 msk kokosmjöl (eller mandelmjöl) 1 tsk salt 5 dl vatten 1/2 dl vallmofrön Flingsalt Ugnen 160 grader, varmluft Blanda