Paella

Paella

  • 9 Recept
Paella i panna över eld

Paella i panna över eld

En grym paella på stranden. Ljuva ångor sprider sig allt medans paellan tar sin form. Dra av pannan ifrån elden och släng upp den vackra och väldoftande paellan på närmsta lediga tallrik
Paella

Paella

Tweet Pin It Skriv utVi fick lite sommarkänslor i värmen och drömde oss bort till ännu värmare breddgrader runt medelhavet när vi testade att göra paella
Spansk paella på grillen

Spansk paella på grillen

I helgen gjorde pappa en fantastiskt god middag - spansk Paella. När vi var på semester i Italien köpte vi en paellapanna som man kan ha på grillen, blanda annat till att göra paella men man kan även laga andra saker på den
Paella á la Daniel och farmor Victoria

Paella á la Daniel och farmor Victoria

Daniels mamma Victoria kom från Spanien. Tyvärr hann jag aldrig träffa min svärmor då hon gick bort många år innan vi träffades
Paella med kyckling

Paella med kyckling

Vi ville göra paella men hade ingen paellapanna eller paellera som det också kallas. I paellan hade vi tärnad chorizo för extra härlig smak och såklart saffran för underbar smak och färg
Min paella

Min paella

Hit fram kan du förbereda om du vill servera paellan senare. När du sedan ska tillaga paellan, häller du i det kokande vattnet och när du ser att allt kokar, häller du i matveten och ärtorna
Paella med kyckling och räkor

Paella med kyckling och räkor

Paella med kyckling och räkor (ca 4 portioner). Paella med kyckling och räkor (ca 4 portioner). Du behöver
Paella

Paella

Paella,. Lägg musslorna på toppen av paellan när det återstår 5 minuter. Paella. 400 g kycklingfilé1 dl olivolja1 tsk salt2 krm nymalen svartpeppar1 gul lök , finhackad2 vitlöksklyftor , finahckade1 röd paprika , hackad½ msk paprikapulver (gärna rökt paprikapulver)1 pkt saffran4 dl avorioris1 ask körsbärstomater7 dl vatten3 msk kycklingfond400 g räkor, oskalade1 nät blåmusslor200g sockerärtoroliver