En grym paella på stranden. Ljuva ångor sprider sig allt medans paellan tar sin form. Dra av pannan ifrån elden och släng upp den vackra och väldoftande paellan på närmsta lediga tallrik
Tweet Pin It Skriv utVi fick lite sommarkänslor i värmen och drömde oss bort till ännu värmare breddgrader runt medelhavet när vi testade att göra paella
I helgen gjorde pappa en fantastiskt god middag - spansk Paella. När vi var på semester i Italien köpte vi en paellapanna som man kan ha på grillen, blanda annat till att göra paella men man kan även laga andra saker på den
Vi ville göra paella men hade ingen paellapanna eller paellera som det också kallas. I paellan hade vi tärnad chorizo för extra härlig smak och såklart saffran för underbar smak och färg
Hit fram kan du förbereda om du vill servera paellan senare. När du sedan ska tillaga paellan, häller du i det kokande vattnet och när du ser att allt kokar, häller du i matveten och ärtorna