* Lägg i en fiskbuljongtärning. Fisk. * Lätt pnaerad vit fisk 500g räkor med skal. 1 fiskbuljongtärning. Mitt försök att efterhärma rätten skepparmiddag på Axmar brygga
Om man blandar det till en röra, funkar det till fisk. Lägg ner fisken, droppa över lite olivolja. Lägg ett smörpapper över formen och bädda in formen, ungefär som ett överkast (så blir fisken saftigare)
Jag uppfann och lagade denna goda fiskrätt i onsdags, och jag vill verkligen dela med mig av. Det kanske inte låter särskilt upphetsande, men tro mig - när du tillagat sejfiléerna i ugn, ömsint omhuldade av en gräddig, vitvinsdoftande spenatstuvning som de sista minuterna beströs med generösa mängder nyriven parmesanost - då reviderar du nog din syn på både fisken och de frysta grönsakerna
Skölj av fisken i kallt vatten och torka av med hushållspapper. Sätt in formen mitt i ugnen i 15-20 minuter eller tills fisken har en innetemperatur på 56 grader
Strö över gremolatan och servera fisken med rödbetor, potatismos och sallad. Salta och peppra fisken och stek i en stekpanna med olja, 3–4 minuter per sida
Fisk. Klicka ut blomkålsmoset runt kanterna i en smord gratängform och placera fisken i mitten. Fisk. 700 gram vit fisk2 dl crème fraiche2 dl riven parmesan1 msk hackad basilika eller 1 tsk torkad basilika1 msk fisk- och skaldjursfondsalt&peppar. Häll såsen över fisken och gratinera i ca 35 minuter. 700 gram vit fisk
Härom dagen ändrade jag lite på mitt standardrecept för fiskgratäng. Lägg tomater, broccoli och bladspenat i botten på en ugnfast form och den tinade fisken ovanpå