Ugnsbakad sej med tomat-, kapris- och olivsås och pressad citronpotatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g sej, helst färsk eller upptinad fryst
  • 3 msk olivolja
  • 500 g cocktailtomater (eller körsbärstomater)
  • 0,75 dl olivolja (av god kvalitet)
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 torkad chilifrukt (peperoncino)
  • 16 svarta oliver kärnfria (delade om de är stora)
  • 1-2 msk kapris
  • 2 msk persilja, finhackad
  • 600 g potatis mjölig
  • 1 msk olivolja
  • 0,5-1 citron, rivet skal
  • salt, citron- och svartpeppar
  • 800 g sej, helst färsk eller upptinad fryst 3 msk olivolja 500 g cocktailtomater (eller körsbärstomater) 0,75 dl olivolja (av god kvalitet) 2 klyftor vitlök 1 torkad chilifrukt (peperoncino) 16 svarta oliver kärnfria (delade om de är stora) 1-2 msk kapris 2 msk persilja, finhackad 600 g potatis mjölig 1 msk olivolja 0,5-1 citron, rivet skal 2 msk persilja, finhackad salt, citron- och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.