Smeten som jag gör nedan kan man använda till fiskbullar också men då jag är slapp blev det små kakor istället (dessutom brukar mina bullar bli mer som tärningar eller pyramider snarare än bollar…)
Har just kommit hem efter en shoppingtur med mamma och Göran till Piteå. Det blev inte allt för mycket handlat, men det var mycket trevligt i alla fall
Strimla kycklingen. Fräs den och purjolöken. Tillsätt vatten, soja, buljongtärning. Koka i ca 20 min. Häll på crème fraiche, grädde, chutney och sambal oelek
Måste dela med mig av vår goda lördagsmiddag. Oxrullader i krämig sås, så himla gott. Viktigt här att man låter rulladerna koka sig tillräckligt möra i buljongen innan man tillagar såsen, torrt kött är inget gott
Fyllning. Fräs löken i smör och blanda i bacon. Lägg köttskivorna på en skärbräda och bred på senap i tunt lager och lägg på lökblandningen Rulla ihop och fäst med tandpetare Bryn rulladerna i smör i stekpanna
God kväll på er, hoppas ni haft en bra dag. Min dag har gått i "ett" och nu sitter jag lugnt i tv-soffan och kikar på Champions league, så jag ska inte klaga just nu
Häromdagen hade vi lite extra folk hemma och jag blev sugen på att baka något. Men eftersom jag vet vilka gottegrisar alla i min familj är och hur mycket de äter när det väl finns sötsaker hemma, så behövde jag något extra stort så att det skulle räcka till alla