Söndag 19 februari 2017. Tidigare i veckan njöt vi av denna vegetariska sötpotatispaj och eftersom den fick så mycket uppmärksamhet på sociala medier är det nog läge att vi lägger upp receptet här och nu
Hoho, här ekar det på bloggen, det blir tyvärr dåligt med inlägg nuförtiden. och kära bloggvänner därute, jag läser era bloggar men har inte alltid tid att kommentera
Det här receptet kommer från Viktväktarnas bok "Grytor och gratänger" och i detta recept steker man inte köttet utan lägger i det i vätskan lite i taget och låter det sen sjuda
2. a maj idag och kylan verkar ha kommit tillbaka. Igår snöade det också, vilket i och för sig är typiskt aprilväder, men vi har ju blivit lite bortskämda med sol och vårvärme på sistone så mer snö och kyla vill man ju helst slippa
Jag har börjat laga mycket av Viktväktarnas recept igen. Det handlar inte bara om att äta kalorisnål mat utan det är en matstil som får min mage att må bra
Ansa paprikorna och hacka dem. Hacka löken och bryn den med färsen och hackad rökt skinka. Häll i krossade tomater, ananasbitar, hackad paprika, pressad vitlök, kryddor och salt
Hej. Gud så länge sen det var nu. men det är så roligt att vara tillbaka och se att ni fortsätter att kika in, lämnar kommentarer och dessutom blir fler och fler som hittar hit