Thailändsk kycklinggryta 4 port. Min sol försvann typiskt nog. så jag fortsätter väl här och bjuder er på ännu ett recept och hoppas under tiden att solen vågar sig fram igen
Hej. Gud så länge sen det var nu. men det är så roligt att vara tillbaka och se att ni fortsätter att kika in, lämnar kommentarer och dessutom blir fler och fler som hittar hit
Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Den här grytan blev riktigt god och lite het som jag ju gillar. Thailändsk fläskfilégryta 4 port. Den innehåller både chili och ingefära, 2 riktiga favoritkryddor
Jo men just det ja, dagens middag höll jag ju alldelens på att glömma bort. Den kommer härReceptet kommer från åsa som har bloggen en sida mat, men jag ha gjort om det lite lite grann eftersom jag räknar kalorier nu
Igår åt vi en gammal favorit, som faktiskt också är ett gammalt viktväktarrecept. Detta brukar jag göra dubbelt av eftersom det passar så bra som matlåda till jobbet också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.