Rör ihop ägg och mjöl till en jämn smet. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa smeten helt slät. Doppa bröden i smeten ganska länge så de suger upp den ordentligt
I. s. o. m. r. a. å. k. d. e. (. j. ,. –. g. l. v. ). c. h. i. n. y. t. p. ä. J. ö. H. V. u. b. f. E. D. R. x. U. F. 4. 6. 0. é. S. /. 3. 1. T. B. 5. d l
Gör så här. En säker succé – när det ska vara klassiskt. Vi använder rågmjöl till paneringen, som både ger mer smak åt fisken och ger den en lite mer rustik ”look”
Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall
Krämig vaniljkaka med frasig smördeg. Krempita är en mycket populär och omtyckt kaka från Balkan. Jag smakade denna kaka för flera år sen och älskade den