12 st
st Norska Havskräftstjärtar Norska Havskräftstjärtar
4 st
st citronklyfta citronklyfta
1 dl
dl vitt vin, torrt vitt vin, torrt
16 st
st Norska Blåmusslor, utan skal Norska Blåmusslor, utan skal
4 ark
ark grillfolie grillfolie
Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk Rödspättafilé Norsk Rödspättafilé 0 salt och peppar salt och peppar 4 msk msk smör smör 1 st st morot morot 1 st st rotpersilja rotpersilja 1 st st purjolök purjolök 12 st st Norska Havskräftstjärtar Norska Havskräftstjärtar 4 st st citronklyfta citronklyfta 1 dl dl vitt vin, torrt vitt vin, torrt 16 st st Norska Blåmusslor, utan skal Norska Blåmusslor, utan skal 4 ark ark grillfolie grillfolie
Under tiden så fräser du löken iolivoljan, när den är mjuk tillsättharicotes vertes och låt det få lite lätt färg, pressa över citronsaften, krydda med cayennepeppar, salt & peppar från kvarn
Kycklingspettoch wokade grönsakermednudlarKycklingspetten. Blanda chilisåsenmed soja ochvitlök. Som vanligt när vi jobbar medkycklingi hemkunskapen så går vi ju igenom det här med att få den genomstekt så man inteblir magsjuk pga eventuella campylobacter
Följ min blogg medbloglovinKaviar- ochdillfylldrödspätta. Fyllda rödspättafiléerRödspätta är en förhållandevisbilligfisk som lämpar sigtill mycket och som kan varierasi det oändliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.