I fredags var vi hemma hos Ankis syrra för en grillkväll där vi gemensamt lagade maten. Carinaoch Affe bor i ett gatuhus i Ystad med en härligtlummigliteninnergård där det grönskar iprincip överallt, det finnsnämligen ett oerhört stort blomsterintresse hos en i huset
Lägg i en plastpåse och häll över rikligtmedolivolja. Servera med de goda ugnsrostade rotfrukterna. Saftigaoch rosastekta lammracks från lokala slaktaren som fått marineraicitron, vitlökochrosmarin
Lammracksmedsötpotatiskakaochbalsamicosky. När jag äntligenfick provat att tillagalammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fickblitill att ta bildermed pocketkameran, vilketinte alls blirlikafinabilder Men men
Den här pajen är med andra ord helt perfekt Här valde jag att lägga till bacon, broccolioch tomater men den funkar såklart helt utan dom ingredienserna också
Blanda marinadenoch lägg itillsammansmeddinalammracksi en påsen. Denna gång snabbmarinerade jag köttet medklassiska lammkryddor och lade i uppblött spån från enerisigrillen, vilket gav en lätt rökt smak
Börja med att skära skåror i den feta sidan på lammracksen. Känn medsticka att de är färdiga. Det är lagom att steka potatisen när lammracksen ställs ini ugnen
Tranchera lammracksen, lägg upp medspaghettin, en rosmarinkvistoch den hyvlade sommartryffeln. Tillbehöretidag kanske inte är något man brukar förknippamed just lammracks, men jag tror att det kan bli bra kombination
Lycklig kom jag hem och tänkte att nu, NU skulle jag minsannfixatill de här så att de smakar gudomligt, och så gick jag ner till bokhyllan med kokböcker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.