Mat för en solig dag Så fick vi då lite sol och värme efter några kyliga dagar. Då blev det äntligen av att testa att marinera bläckfisk, en rätt jag tycker om här vid Medelhavet
Grillade bläckfiskringar är en perfekt förrätt som hela min familj gillar. Barnens favorit är Calamares fritto och det beställer de alltid på Lomma fiskbod när vi är där ibland på lördagslunchen
För ett par veckor sedan var det någon som berättade för mig om Fiskbilen. En helt fantastisk ambulerande fiskbutik med färskfrysta fiskar och skaldjur som kostnadsfritt kommer till din dörr
Grillad torskrygg med sockerärter. laxmoussé och sikkaviar. Beräkna ca 120 gram torsk per person, be att få avskäret och finputset med dig om du inte rensat och skärt fisken i bitar själv för de skall du använda till ett fondkok som du sedan kan frysa ner till ett senare tillfälle
Sommartid grillar vi en hel del och just ikväll lade vi tonfisk på grillen. Vi har en sådan tur att en fiskbil dyker upp i vårt område titt som tätt och då brukar vi passa på att köpa fisk av dem
Jag och min far försökte oss på att göra denna rätten till lunch. inte det lättaste kan jag lova. Receptet var väldigt krångligt skrivet, och vi var ganska så förvirrade i köket
En fantastiskt trevlig lunchrätt som avnjöts utomhus i solskenet. Naturell piggvar med stekta champinjoner, smörslungade nypotatisar och finhackad gräslök