Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Hej. Nu är det bara två veckor kvar tills jag slutar på Fryshuset och börjar jobba heltid med bloggen. Jag är ganska rejält utfasad från de flesta processerna på jobbet och börjar lite så smått kunna känna av hur det ”nya livet” kommer att bli
Häll av vattnet från musslorna. Fräs riven vitlök och skivade champinjoner i en gryta med matfett. Pudra över mjölet och späd med fiskbuljong under omrörning
Ibland vill jag skriva barnmat, men det heter väl barnvänlig mat med snälla smaker. ). Här är i alla fall ett snabbt och enkelt pastarecept med tonfisk som jag testat
Blanda ströbröd och vatten i en skål och låt det svälla i ca 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, pressad vitlök, citronskal, basilika, salt och peppar och arbeta till en jämn färs
De här kasslerknytena gjorde jag till middag och serverade med en god sallad men om man vill kan man göra dem mindre och servera som plockmat eller förrätt
Nästa gång du gör en chiligryta, utrusta dig då med en liten bit mörk choklad. Knapra gärna på chokladen under tiden grytan blir färdig, men se till att ha en eller två rutor kvar
Middag,. Fisk- och Currygryta. 30 september 2014, 08. 15. Förvånansvärt gott måste jag säga. Igår kände jag för att prova på något nytt, så jag slängde ihop ett eget hopkok, men det var verkligen något vi ska äta igen