Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form med små koppar. Tänk på att botten måste vara platt så att tulpanerna kan stå upp själva
Jag hade ugnsstekt potatis och lite beasås till, resultatet blev en riktig festmåltid. Jag dammade av kokboken med ”Smart Vardag med Amir & Viktväktarna” och fann detta recept
800 g jämnstor potatis. 130 g Arla® Svenskt Smör. 11 tsk salt. 11 msk ströbröd. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 800 g jämnstor potatis 30 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 msk ströbrödGör så här Sätt ugnen på 225º
Marängbotten. Sätt ugnen på 140 grader. Vispa äggvitorna till riktigt styvt skum. Rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten blir glansig och går att forma till toppar med vispen