Fredagssnacks, lite nyttigare och vansinnigt gott är zucchinichips med krispig parmesan. Men jag anstränger mig nu om att hitta nyttigare varianter av onyttigare saker för att kunna maxa min träning
4-6 portioner, 12 bitar 12 st ark filodeg (ca 250 g) 500 g färsk spenat 150 g fetaost 1 purjolök 2 st ägg 2 dl creme fraiche (34% fetthalt) 50 g smält smör till pensling Smör eller olja till stekning Salt & peppar Gör såhär. 4-6 portioner
FacebookPinterestTwitterE-postSkriv utGillaGilla Laddar. Jag hittar massa spännande recept på Pinterest och nu senaste provade jag att göra Avocado, Hummus and Feta Grilled Cheese tillmiddag
Om du vill ha lite hetare smak på fräset kan du tillsätta 1 - 2 tsk sambal oelek eller srirachasås. 2 normalstora morötter (ca 150 - 200 g sammanlagt). 1 - 2 tsk finriven färsk ingefära. 2 - 3 msk hackad persilja. Ha i löken och låt den steka på ganska hög värme i 2 - 3 minuter. Låt fräset puttra på svag värme i ca 8 - 10 minuter, eller tills grönsakerna är mjuka med spänst i mitten. 2 normalstora morötter (ca 150 - 200 g sammanlagt). 1 - 2 tsk finriven färsk ingefära. 2 - 3 msk hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.