Lägg i grytan, koka upp och låt sjuda i 3–4 minuter eller tills fisken är klar. 2 msk fiskfond. Koka det svarta riset enligt anvisning på förpackningen
Ingredienser Portioner. 4 600 g laxfilé (hel eller portionsbitar) 1 tsk salt 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 msk konc vilt- och kantarellfond 2 msk lingonsylt 1 krm svartpeppar 1 tsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 Ärtpotatismos 500 g mjölig potatis (skalad) 300 g tinade gröna ärter 25 g smör 1 1/2 dl mjölk 2 msk fryst dill salt Smörstekt kolja 1 paket tinade fina filéer av kolja (à 400 g) salt 140 g bacon 20 g smör till stekning av fisken 1/2 dl kapris Till servering 3/4 dl finriven pepparrot Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken