Ingredienser 200 g potatistärningar 100 g morotsslantar 2 dl fiskbuljong 1 dl ajvar relish 1 dl lätt-crème fraiche 250 g torskfilé i tärningar salt, peppar och timjan 250 g lax i tärningar 75 g halverade sockerärter 200 g skalade räkor Garnera med
Till ochmed dottern tyckte det var gott. I aftonbladets kvällsbilaga för några veckor sedan hittade jag det här lite annorlunda receptet på en stroganoff med lax i
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas medräkoroch en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad ochdillkokt nypotatis
Blanda samman färskost med finhackad dilloch rivet skal (bara det gula) från en citron. Recept på kraschad potatis med saffran och vitlökssmör hittar du HÄR
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.