Tro det eller ej. Ibland är det svårt även för mig att finna inspiration och det känns som att det inte ens är värt att ställa sig vid spisen om man inte får laga den där ”riktiga” helgmaten
Prövade laga denna igår, en nyttigare version av tacopaj, jättegod blev den. Hade inte så höga förväntningar så blev positivt överraskad, smakar i princip som en "vanlig" men kanske lite syrligare pga kvargen
Torsk och pasta – funkar det. Jajamensan. Låter man torsken koka med några minuter på slutet i lite grädde eller creme fraiche som jag använt här, blir det svårt att inte lyckas
Det är få saker som är så gott som scones. Förra helgen snodde vi ihop scones på morgonen och det är något visst när de kommer ut, rykande heta, ur ugnen och när man sen bryter upp dem och den här fantastiska smördoften slår emot en
Cooowabungaaa. Här kommer jag med världens jäkla pangrecept på pannbiffar. Igen. Jag förstår om ni tycker att det börjar bli lite tjatigt med alla dessa pannbiffar, men de är ju så fantastiskt GODA
Köttfärsrätter finns det många av så det går verkligen att variera maten när man äter köttfärs. biffar, köttbullar, järpar, spett, köttfärssås, taco, lasagne, köttfärslimpa, hamburgare, chili con carne o
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Kvargbröd. 12 mars 2016 @ 09. 08. God morgon. Jag började min dag med att baka Kvargbröd till frukost. Jag är ju en sådan person som älskar scones, så det här kändes som ett bra, och lite näringsrikare, alternativ