Tårtan räcker hursomhelst till ca 12 bitar och bakas bäst i en rund form med avtagbara kanter med en diameter på 26 cm och en höjd på minst 5 cm. 1. Sätt ugnen på 160 grader. ca 12 bitar och
1 paket filodeg eller yufkadeg. 1 tsk stark paprika. Lägg ca 11/2 msk fyllning längst ut på degen och vik in kanterna och rulla. 121 paket filodeg eller yufkadeg. 1 tsk stark paprika
1. Blanda färs, vispgrädde, äggulor, salt och peppar i en bunke. 2. Forma till biffar, enkelpanera (vändas i skorpmjöl) dem och stek på svag värme i 4 minuter på varje sida
1. Häll över fiskbuljong, vin och citronsaft, täck med folie och sjud i 10 min. Blanda 1 msk vetemjöl och 1 msk rumsvarmt smör i en skål bredvid till en slät massa, vispa ner det i spadet tillsammans med grädden tills såsen tjocknat. Gratinera i ugnen i 200° cirka 15 minuter tills potatisen fått färg
Grädda i ugnen ca 15 minuter tills allt fått fin färg. 1 blomkålshuvud. 1/2 gul lök. 1 ägg. 1 klyfta vitlök. 1 msk tomatpure. 1 msk soja. 1 dl riven ost
Detta ger 10 pannkakor för 2-3 personer (beror lite på hur många pannkakor ni får i er. 1 tsk vaniljsocker. 1 krm salt. I äggsmeten, tillsätt 1 ½ dl mjöl och vispa runt tills klumparna är borta. 10 pannkakor. 3 ägg 1 tsk vaniljsocker. 1 krm salt
Det är ungefär 10 minuter kvar innan vi måste åka i väg till nästa match så då passar jag på att ge er det utlovade receptet. 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta. Gratinera i ca 15 minuter i 225 grader. Det blev lite, lite för mycket vätska så det kan nog räcka med 1,5 dl grädde. 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta
26 Juni 2016. Saras fritters med broccoli, blomkål och parmesan, ca 12-15 biffar. 100 g broccolo. 100 g blomkål. 1 dl hackade blandade örter (valfritt). Saras fritters med broccoli, blomkål och parmesan, ca 12-15 biffar. 100 g broccolo. 100 g blomkål. 1 dl hackade blandade örter (valfritt)
1 gul lök. 1 färsk, röd chili (alt. 1 tumme färsk ingefära. 1 tsk koriander. 1 tsk kardemumma. 1 burk krossade tomater, ca 400 g. 1 burk kokosmjölk, ca 400 g. 100 g färsk bladspenat. Låt koka 10-15 min, tills linserna är mjuka men inte sönderkokta. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor 1 färsk, röd chili (alt. 1 tumme färsk ingefära. 1 tsk koriander. 1 tsk kardemumma. 1 burk krossade tomater, ca 400 g 1 burk kokosmjölk, ca 400 g 2 dl vatten. 100 g färsk bladspenat
1. Låt såsen puttra under lock ca 15 min. Ta sedan av locket och låt den puttra ytterligare ca 5-10 minuter tills linserna känns al dente. 716 kcal, 33 g protein, 33 g fett, 66 g kolhydrater. 1 st Gul lök. 1. 1 tsk Spiskummin. 1 tsk Paprikakrydda. 1 tsk Curry. 1 tsk Honung Flytande. 1 tsk Salt Fint. 1. 150 g Riven Ost. 1 tsk Salt Fint. 1 st Zucchini. 125 g Körsbärstomater. 1 st Papadums