Ni vet hur det är, ibland snöar man in fullständigt på något särskilt i matväg. Det kan vara en råvara, en maträtt eller en speciell krydda eller kryddblandning
Det här är ett jätte bra recept på pajdegDet här behöver du210 gr mjölmix (lailas glutenfria använde jag)om du inte har våg så skall du ta 3½ dl1 tsk salt150 gr smör2 msk kallt vattenGör så här
Åh jag är på bästa, bästa, bästa fredagshumöret. Barn som vaknat på gott humör och snabbt gjort sig i ordning för att cykla till skolan, pussar & kramar, solen som lyser och 26 grader väntar, ingen stress i kroppen, nytt kontor = ordning och reda, MCT kaffe i handen, träningsvärk i kroppen – japps, typ så
Hej på er. Äntligen fredag. Eller hur. Jag ska strax sätta igång min Crockpot för middagen, dra en vända med dammsugaren och sedan väntar jag hem tjejerna så ska vi göra lite chokladbollar till dem ikväll till fredagsmys
Det här med att baka glutenfritt med jäst är inte det lättaste. När jag började baka glutenfritt upptäckte jag att scones var en grej som funkade skitbra med glutenfritt mjöl (till skillnad från diverse andra idéer jag testat
e receptet på glutenfritt bröd som jag provbakade. Använt någon deciliter glutenfritt mjöl så du lättare kan forma bullar av den lite, lite kladdiga degenDegen skall räcka till ca 25-28 bröd, så du kan ju börja med att dela upp degen om du vill vara säker på storlekRulla degen med hjälp av lite mjölade händer till bollarLägg på en plåt med bakplåtspapper
Vegetariska burgare gjorda på kidneybönor, majs, morot och andra goda och nyttiga ingredienser. De blir smakrika och otroligt goda och nu föredrar jag faktiskt de här burgarna framför vanliga hamburgare som känns tråkiga och smaklösa i jämförelse
Enklare bröd att baka än filmjölkslimpa finns inte. Det är bara att röra ihop ingredienserna och en timme senare har det förvandlats till ett nygräddat, saftigt och supergott bröd