Saffrans-florsockerbullar med smörkrämsfyllning Forma till släta bullar och lägg dem i aluminiumformar på en plåt. Pensla bullarna med uppvispat ägg. Pudra över florsocker över bullarnaHelena Toftling
Roy Fares vaniljbullar Smält smöret i en kastrull, pensla smör på bullarna och doppa varje bulle i strösocker. Grädda bullarna på 190 grader i 8-10 minuter eller tills de fått en fin gyllenbrun färg Helena Toftling
Roy Fares Vanilj- och toscabullar Fördela toscan på bullarna när dom jäst klart och grädda mitt i ugnen i 11-13 minuter eller tills toscan och bullen fått fin färg Helena Toftling
Kanelgifflar Sätt bullbiten upp istället för att lägga den ner som man gör i vanliga fall när man bakar kanelbullarHelena Toftling
Florsockerbullar Grädda bullarna mitt i ugnen i 7-9 minuter. 1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt mjölken och rör om tills jästen lösts upp Helena Toftling
Bästa saffransdegen Knåda lätt och baka ut bullar. Låt bullarna jäsa på en plåt under bakduk i ca 20 minuter. 1. Smula jästen i en rymlig bunke Helena Toftling