Dessa små frallor är världens bästa grej när man som jag älskar nybakt bröd men får ont i magen av för mycket vetemjöl eller kanske tycker att det är alldeles för tidskrävande att baka
Jag rekommenderar inte att göra för stora då bovete är ganska kompakt och inte så fluffigt som bröd. Idag gjorde jag mina Bovetefrallor, dom är glutenfria, nötfria och vegan så dom passar dom flesta
Pensla brödet med lite saltvatten de sista minuterna för att få en god och krispig skorpa. Låt det gräddade brödet kallna under bakduk och skär sedan i bitar
Enkla frukostbullar. 25 Februari 2016 /. 07. 00 /. livet,. recept. /. enklafrukostbullar. Permalink /. 3. Dessa super goda frukostbullar måste jag tipsa om en gång till
Jag brukar grädda dem på samma sätt som surdegsbröd, alltså hög värme direkt när man stoppar in i ugnen, sedan in med några isbitar på en gammal plåt i botten, och så sänk värmen så det inte blir bränt
Klicka smeten i smord brödform 1,5 liter. Blanda alla torra ingredienser. Rör i sirap och yoghurt. Det ska bli en kletig smet så sätt eventuellt i 1 extra msk yoghurt