Goda och nyttiga frukostfrallor med fiberrika havregryn och linfrön som gör brödet saftigt och gott. Goda och nyttiga frukostfrallor med fiberrika havregryn och linfrön som gör brödet saftigt och gott
Havre innehåller inte samma typ av protein som vete, råg och korn och kan därför (i samråd med läkare) ätas av den som har celiaki eller är glutenintolerant som man säger i vardagstal
Det finns inte mycket som är godare än hembakat matigt och krispigt bröd. På senare tid har jag tagit mig i kragen och gjort det allt oftare – både form av frallor och i form av vanligt bröd
Nagga med mjölad gaffel och strö lite mjöl över hela brödet. Täck brödet med en handduk och låt jäsa i 30 min. Grädda långpannebrödet mitt i ugnen i ca 15 min, 225 grader
Ett glutenfritt bröd med havre och solroskärnor som bara behöver jäsa en gång direkt i formen. Pensla brödet med sirapsvatten direkt när det tagits ut ur ugnen
Ingenting slår väl hemmagjorda hamburgare med färskt hembakat hamburgerbröd. Platta till bröden med handen och spraya bröden lätt med vatten och strö sesam frön på dem
Jag äter drösvis med morötter. I år hade vi tur med morotsskörden, och fick riktigt mycket, och när den inte räcker till köper jag helst ekomorötter i affären
Riktigt härliga blev de här saftiga och nyttiga frukostbullarna, som jag dristade mig till att baka häromsistens när jag fick lust att variera brödbaket
Idag har jag gjort hamburgerbröd. Hamburgerbröd. Relaterat Hamburgerbröd. Hej mina vänner. Blev riktigt bra. Till detta hade jag en hamburgare gjort på älgfärs, lök, bacon, sallad, beasås, ost och gurka