Här har jag testat havrebrödmixen från Mixwell och blev riktigt nöjd med resultatet. Vill man baka ett snabbt och enkelt bröd som inte kräver så stor arbetsinsats är det perfekt
Havre innehållerinte samma typ av protein som vete, råg och korn och kan därför (i samråd med läkare) ätas av den som har celiaki eller är glutenintolerant som man säger i vardagstal
Fiberrikt grovt bröd som är enkelt att baka eftersom man bara blandar ihopingredienserna och låter degen jäsa en gång direktiformen som brödet ska gräddas i
Äntligenfärdig. Imorgon ska sonen bjuda på födelsedagsfika på dagis. Eftersom det finns ett barn som är glutenallergiker bestämde jag mig för att baka glutenfria cupcakes tillallihopa
Pressa ned smeten i en form med löstagbara kanter. Lägg alla ingrediensertill botten i en mixer och pulsmixatills smeten är nästan jämn och håller samman
Forma frallor med lätt fuktade händer och placera ut på en plåt täckt med bakplåtspapper. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag tillNilla'sKitchen
Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna. Bred ut smeten på bakplåtspapper, lägg över plastfolie och kavla ut smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.