Nu är det åter igen måndag morgon och helgen har redan passerat förbi i en rasande fart. Vi har varit ute i naturen hela helgenb men även hunnit med ett besök på Gekås där vi förberett oss för vintern med pulkor och snöskyfflar
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Ett recept som jag hittade i hemkunskapspärmen. Blev väldigt najs. Jag använde kycklinginnerfilé och butter garam masala-kryddan jag fått av min fina vän Anette, straight from India
Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
12 Mars 2016. Grönsaker och Sallad,. Kyckling. Lchf Stekt Kycklingfilé med Coleslaw. Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår