Fru Pralin

Fru Pralin

  • 7 Recept
Genoise botten med jordgubbsmousse och vitchokladspegel

Genoise botten med jordgubbsmousse och vitchokladspegel

Genoise botten. 1,5 dl vetemjöl1,5 dl potatismjöl5 ägg2,5 dl socker2 tsk bakpulver2 tsk vaniljsockerVispa ägg och socker poröst Blanda o sikta vetemjöl, potatismjöl vaniljsocker och bakpulvret
Praliner med apelsinganache

Praliner med apelsinganache

Att göra egna praliner tar lite tid, är en smula knepigt men är sååå himla gott att det är värt det. Jag har tidigare gjort rullade och skurna tryfflar och annat godis, men aldrig gjutna praliner – förrän nu
Lyxig pralin

Lyxig pralin

Fyll pralinerna. Tryck försiktigt ut pralinerna ur formen och förvara kallt. ca 20 min Tryck försiktigt ut pralinerna ur formen och förvara kallt
Praliner med salt karamell

Praliner med salt karamell

Den underbaraste lilla pralinen man kan tänka sig. Praliner med salt karamelltryffel enligt Chokladfabrikens recept
Vita praliner mer Rabarbertryffel

Vita praliner mer Rabarbertryffel

Jag lovade för ett tag sedan att dela med mig av ett pralinrecept, så nu gör jag det. Vita praliner med rabarbertryffel
Vitchoklad praliner fyllda med hallontryffel

Vitchoklad praliner fyllda med hallontryffel

Koka upp fruktpurèn tillsammans med glykos. Dessa praliner var inte de lättaste och göra speciellt då jag inte har speciella verktyg men de gick till slut