Den här lilla rätten passar perfekt som förrätt - eller en lättare lunch. Annars så lämnar smakerna en bra fräschör i munnen inför nästa rätt och så blir man inte för mätt - och det är ju bra egenskaper för en förrätt
Lägg mjöl och bitar av smör i skålen till matberedaren med kniven monterad. Kör till en smulig massa. Tillsätt crème fraiche och kör tills det bildas en degboll
Det finns vackra matbloggar med fantastiska foton tagna med lång förberedelse och stor fantasi. Och så finns det vi som kommer på att - visst sjutton, om jag tar en bild kan det här receptet passa i bloggen
Pannkakasmuffins till förrätt. Har testat att baka dem både glutenfria med jordgubbsgrädde och med vanligt vetemjöl och serverat dem som förrätt med bacon, rödlök och en klick creme fraiche
Vi hade en stor brieost kvar som fick bli stommen i en enkel förrätt som ändå ser lyxig ut. Vi tog ut rundlar med ett mått, men fyrkanter fungerar lika bra