Det bästa medhetaräkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Hetaräkor. 1 burk räkor i lake (stora)1 dl vitt vin1 msk hummerfond 1 krm chilikrydda ( smaka av "hettan")1 msk tomatpuré 3 dl grädde 1 halv hackad purjolök1 dl cremefraiche Salt En vitlöksklyfta Låt allt koka ihop och lägg i räkorna precis innan. - Läs hela inlägget här 1 burk räkor i lake
Hacka vitlöken och spansk peppar, lägg det medräkorna. Servera med vitlöksbröd. Lägg räkorna i en skål. Häll på räkspad, olivolja och chiliflarn, blanda
Hetaräkor fungerar som sagt bra till lunch, som eftermiddagssnacks och som drinktilltugg. Serverad ovanpå en skiva ljust levainbröd är dessa hetaräkor verkligen något extra
Fräs jätteräkor i olja och vitlök, krydda med flingsalt. Igår hade dottern och jag som sagt tjejmys med våra fina vänner, som vi även delar vårt nyfunna hästintresse med
Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme. Blanda i ananasochcashewnötter precis innan servering. Skär lökarna i klyftor och finhacka chili och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.