Jag har ingen aning varför denna rätt kallas spökkyckling. kanske ett dagisbarn som kom på namnet. ). Vi åt det i alla fall en gång hos min mans moster och det var så gott så jag fotade receptet, glömde bort det och kom att minnas det först igår när jag stod och inte visste vad jag skulle göra av mina kycklingfiléer
Skölj gurkan. Skär den i tunna skivor. Lägg skivorna i en skål eller burk. Blanda ättiksprit och vatten, smaksätt lagen med sötningsmedel, peppar och salt
När det vankas biffar eller köttbullar här hemma gör jag det enkelt för mig. Steker dom i ugnen och resultatet blir alltid kanongott och jag slipper stekos i köket och fettstänk överallt som är bland det värsta jag vet
Skinka kvar från påsken. Gör då denna goda paj, ost/skink paj. Eller så tar du annan skinka. Denna paj är riktigt god, krämig, enkel och väldigt smakrik
Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan. Det finns flera olika recept på tacopajer, denna har ett krämigt täcke över sig som ger en god smak
Den här rätten passar lika bra som festmåltid och vardagsmat. 4 pers400 g kassler1 röd paprika1 liten burk ananas1 bit purjolök2 msk smör2 tsk curry4 msk tomatketchup1/2 burk krossade tomater2 dl creme fraiche2 pressade vitlöksklyftor1 krm paprikapulversalt, pepparGÖR SÅ HÄR
God eftermiddag. Det här receptet har jag postat förut och det tål att highlightas igen. Jag kallar den ofta The fläskfilégryta eller Godaste fläskfilégrytan för det är en sån där rätt som brukar uppskattas av de flesta
Idag har vi haft huset fullt av familj och släktingar för att fira att Olof fyller 40 på måndag. Jag tycker inte det var längesen han fyllde 30 och vi hade stor fest