Strimla kassler och fräs den i smör tillsammans med den finhackade löken. Vänd ner grädde, crème fraiche, philadelphiaost och chilisås, smaka av med lite salt och peppar
Servera med nykokt pasta. Pastasåsmed bacon & purjolök. 4 port. 2 pkt bacon1 purjolök2 klyftor vitlök3 dl crème fraiche2 dl matlagningsgräddesvartpeppar½ dl riven ostSkär baconet i bitar och stek i stekpanna på rätt hög temp
Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs champinjonerna tillsammans medkasslern lite lätt. Receptet kommer ursprungligen från jennysmatblogg där många recept numera hämtas ifrån som inspiration till veckans meny med lite justeringar
Smaksätt med Knorr´s pasta och pizzakrydda. Tillsätt kassler i små bitar och bacon. Låt puttra en stund och späd sedan med mjölken till önskad konsistens
Fräs allt i omgångar i en gryta och blanda sedan allt med vätskan utrört med maizena. Hacka lök och vitlök fint, dela kassler och broccoli i bitar, skiva stammen också om du har färsk broccoli
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt kassler, crème fraiche, kycklingfond och basilika. Blanda med kokt tagliatelle och garnera med hyvlade parmesan flagor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.