Jag har en vän (ja, flera) som är sådär härligt fri, lättsam och otroligt smart på samma gång. Du vet, vardagsvegetarian och genuint intresserad av samhällsfrågor och sådant
På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Det börjar bli mycket snack om Paleo överallt. Det är enormt stort i USA, framförallt bland de som håller på med Crossfit, och det dyker upp allt fler Paleo-kokböcker och bloggar
Det här är mycket godare än det ser ut – jag lovar. Färgen som är en brungul ockra gör sig inte riktigt bra på bild… Att fotografera brun mat är sannerligen en utmaning vill jag lova
Ugn 200°. Skala potatis, morötter och palsternacka och riv grovt. Blanda med salt och peppar. Krama ur vätskan som bildats och häll i en stekpanna med matfett
. Min sambo är i Norge på jobb, och då blir det hardcore cooking här hemma. Kanske inte så hardcore med gårdagens middag egentligen, men jag tycker väldigt mycket om ugnsrostade palsternackor, och det gör inte min sambo
Vår kämparresa mot en hållbarare livsstil gällande mat och dryck och motion fortsätter, vi är inne på tredje veckan av viktnedgång och igår tränade jag med min nya personliga tränare för första gången
Det finns en uppsjö av olika vegetariska biffar och burgare som är otroligt goda, men ofta recept kräver dock en lång lista ingredienser och ganska mycket tid och arbete
God och enkel vardagsmiddag som gick snabbt att röra ihop. Veckans vegetariska som återkommer snarast. -)Idag använde vi oss av hälften Parmesanost och hälften vällagrad prästost
Tidigare åt jag väldigt sällan pasta. Jag tror det mest handlade om att jag ville hålla nere mitt intag av kolhydrater, men jag har nu insett att pasta är alldeles för gott för att kompromissa bort