27 Jun. 09. 34. Honungsglaserade revben. 0kommentarer. Godmorgon från fagra Skåne. Ja, vi är ju som ni vet nere i Kävlinge hemma hos min svåger och hans familj och hälsar på i några dagar, och jag och Jenny har precis avnjutit frukost tillsammans med fyra små trollungar till kusiner
Honungsglaserade rödbetor på en bädd av babyspenat med parmesan och rostade pinjenötter. Honungsglaserade rödbetorca 500 g rödbetorlite smör att steka ilite flytande honungen påse babyspenatlite hyvlad parmesanostett par matskedar rostade pinjenötterSom ni ser har jag inget exakt recept, men detta går inte att misslyckas med
1kokt potatisSkala palsternackorna och skiva dem tunt på längden. Gratinera i ugnen i 20 minuter eller tills palsternackorna känns mjuka och osten fått gulbrun färg
Ett tips till nyårsmiddagen kanske. Potatisflarnet går att förbereda och värma innan servering, fläskfilén kan förberedas tom kokningen och sedan stekas och även vinägerreduktionen kan göras i förväg
Skala palsternackorna. Lägg palsternackorna i en ugnsfast form så att de ligger i ett enkelt lager. Häll över palsternackorna och rör runt så att alla palsternackor fått sås på sig
Finns det nå bättre än att sjunka ner i soffan en fredagkväll. Inte mycket, eller hur. Nu när huset är städat och lite adventpyntat är det extra mysigt att sitta i soffan och mysa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.