Som ni vet så testar jag just nu att laga mat i en Crock-Pot. Här hade jag kunnat lägga i lite potatisar och hade inte behövt röra ett finger mer när det gällde middagen, men valde att koka dem separat då jag var hemma och hade tid
Det var ett tag sedan jag använde mig av min fina Crock-Pot, men jag blev så sugen och inspirerad av mina vänner i en facebook grupp om Crock-Pot, så det var bara att plocka fram den
00 satte jag ner 1½ kg rostbiff, 2 gula lökar i klyftor, 3 morötter i bitar, 2 dl vatten, 1 dl rödvin och en buljongtärning i Crock-pot. 1½ kg rostbiff, 2 gula lökar i klyftor, 3 morötter i bitar, 2 dl vatten, 1 dl rödvin och en buljongtärning i Crock-pot
I helgen så plockade jag fram min Crock-Pot. Skala potatisen och skär den i bitar. Passa nu på att göra något annat medan Crock-Poten tar hand om maten
Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagar i vanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilka förändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i CrockPoten
Jag har idag invigt en CrockPot. Servera gärna med potatismos och ett rustikt rödvin. Jag utgick från det recept som följde med i receptfoldern för CrockPoten
Nu har jag i alla fall fått in bilderna på den härliga rödvinsgrytan jag gjorde i CrockPoten. Tillsätt lite brun maizenaredning mot slutet av tillagningen och servera grytan med kokt eller pressad potatis och grönsaker
Jag laddade CrockPoten och fortsatte att städa här hemma. Servera med kokt potatis. Receptet är taget ur CrockPot-kokboken skriven av Anette Rosvall, känd som en av Husmorsorna