1-1,2 kilo
revbensspjäll av bog, 1 påse Santa Maria BBQ Marinade Allround Open and Shut, 2 gula lökar, 2 vitlöksklyftor, 1-2 paprikor, 2 dl vatten, 150 g varmrökt sidfläsk, salt, peppar, serveras med lite kokt ris
Bryn köttet i olja och placerar den idinCrock-Pot. Vilket oväder. Har ni samma snöstorm som här. Skönt att jag handlade igår och att Leif tar hand om skjutsningentill och från hockeyn så jag får hålla miginne resten av kvällen
Lax iCrock-Pot, en snabb slökokning - två timmarinkl förberedelse. Om laxen blev inkokt eller ångkokt råder det delade meningar om, resultatet blev i alla fall smaskens
Plockade fram minCrock-Poti helgen. Barnen som inte är så förtjusta i soppa undrade vad det var som doftade så gott, en vågade till och med provsmaka efter att ha pillat bort lite grönsaker
På söndagkväll kokade jag ihop en marinad som jag la ner revbensspjälli. På måndagmorgon satte jag igångmincrock-pot och när jag kom hem från jobbet var maten klar och det luktade gott i köket
Lägg revbensspjälleni en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Eller låt svalna i vattnet. Skär revbensspjällenibitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Efter att snabbt ha övervägt chilikryddadekycklingvingar kommer jag även att tänka på revbensspjäll och att man kanske kan fixa en glasering baserad på julmust
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.